FaceValue

voor bedrijven

Wat kan FaceValue voor je bedrijf betekenen?

Goed met elkaar communiceren is een van de moeilijkste dingen die er is. Om nog beter samen te werken helpt inzicht in non-verbale communicatie. Want wat zegt die ene blik van je collega nu eigenlijk echt? En wat voor signalen zend je zelf (onbedoeld) uit? Met FaceValue krijg je hier meer inzicht in zodat je (weer) als een geoliede machine aan het werk kunt. Lees hieronder hoe FaceValue jou en je bedrijf verder kan helpen!

Annemieke Meurs is non-verbaal gedrags specialist, coach en trainer en tevens de oprichtster van FaceValue. De FaceValue Methodiek is een op wetenschappelijke literatuur en empirisch onderzoek gebaseerde aanpak die zich richt op het meten van non-verbale communicatie tussen mensen.

teamcoaching facevalue

Training Team versterken

Met een FaceValue training help je de onderlinge communicatie in je team te verbeteren en hierdoor de samenwerking te optimaliseren.

trainingen en seminars face-value

Webinars

Een lezing van FaceValue geeft inzicht in de non-verbale communicatie stijlen die die er zijn en hoe je deze optimaal kunt inzetten.

trainingen en seminars face-value

Trainingen op maat

Wil je samen met je team ruimte voor persoonlijke ontwikkeling? Met FaceValue bieden we ook trainingen op maat.

De FaceValue Methode

Veel van die non-verbale communicatie gebeurt vanzelf; je lichaam laat nou eenmaal zien wat je ergens echt van vindt. Sommige onderdelen kun je, als je daar bewust van bent, een beetje sturen. Bijvoorbeeld de houding die je aanneemt en of je de ander aankijkt of juist niet. Maar wat als het contact spannender of intensiever wordt? Dan is dat al veel moeilijker.

Meer weten over de methode?

• REVIEW •

Inspirerende training

Annemiek, hartelijk bedankt voor je inspirerende training van gisteren. Jouw persoonlijkheid creëert een veilige situatie waardoor de deelnemers echt tot de kern komen. Bedankt voor je mooie inzichten.

 

Teunis van Voorthuizen

Outstanding tranings

Annemieke organized several outstanding tranings for my team and myself. Annemieke is a very good and careful listener and observes extremely careful and precise ones messages both verbally and especially non-verbally. This helps opening one’s eyes and observing hidden habits. In addition she can provide skills of communication with others by characterising their typology based on their non-verbal expressions.

 

Stijn van den Heuvel
Vattenvall

Inzicht in jezelf is de basis van alle wijsheid.

~ Socrates