FaceValue

coaching

Wat is coaching?

Coaching kan je helpen om uitdagingen in je leven effectief aan te pakken en daadwerkelijk veranderingen te maken. Met FaceValue Coaching krijg je inzicht in de strategieën die jij (onbewust) hebt ontwikkeld. Samen kijken we naar jouw doelen en hoe jouw gedragsstrategieën daarbij kunnen helpen. Je leert wat jij wil in het leven en hoe je trouw kunt blijven aan jezelf. Lees hieronder wat FaceValue Coaching voor jou kan betekenen.

1-op-1 coaching

Loop je met een vraagstuk en wil je naast inzicht in jouw patronen er ook actief mee aan de slag? Dan is 1-op-1 coaching wat voor jou!

Loopbaan coaching

Welke baan past er nou echt goed bij mij? Met de FaceValue Loopbaancoaching krijg je meer inzicht in hoe je jouw kwaliteiten nog beter kunt inzetten.

Video analyse

Met een video analyse krijg je inzicht in je behoeften, sterke punten en valkuilen in de communicatie met anderen.

• REVIEW •

Samen aan de slag

“Annemieke is een heel warm persoon, dat met veel liefde en toewijding haar praktijk runt. Ik ben meerdere malen bij haar in coaching geweest en kan haar van harte aanraden. Samen aan de slag en jezelf onder de loep nemen kan heel bevrijdend werken. Annemieke is heel betrokken en helpt je tot diepe inzichten komen. Investeren in jezelf en/of je personeel is zoveel waard.”

 

Leila Prnjavorac

Warm en suave maar nooit soft

“Annemieke heeft een belangrijke rol gespeeld in het naar boven krijgen van mijn betere want eigen ‘ik’. Haar stijl is warm en suave maar nooit soft of omfloerst. Haar methodiek bijzonder. Men zegt wel eens; “we are all just here to walk each other al little part of the way home.” Ik weet geen prettiger reisgezel dan Annemieke. Elke stap is een avontuur en toch voelt het veilig. Met haar liep ik langs muren omhoog, beklom bergen en sprong de diepte in. Alles op een manier die bij mij hoort want dankzij haar durfde is dat. Ik gun iedereen zó’n eigen stukje reis!”

 

Alexa Kuit


Doelgericht en interactief

“Het coachingstraject dat ik samen met Annemieke recent heb doorlopen was een bijzonder avontuur. Doelgericht en interactief is een spiegel voorgehouden waarin mijn gedrag, zowel verbaal als non-verbaal, kon worden gekoppeld aan gebeurtenissen uit mijn leven. Annemieke is in staat geweest om een sfeer van vertrouwen te creëren waardoor ontdekkingen en confrontaties konden plaatsvinden. Het heeft mij bewuster gemaakt. De video-analyses, voor mij een totaal nieuwe ervaring, hebben in dit proces een wezenlijke bijdrage gehad. Ik ben ervan overtuigd dat Annemieke met haar benadering zowel voor individuen als organisaties een grote toegevoegde waarde heeft.”

 

John Batteram

Ook al is de oorzaak buiten, de oplossing vind je binnenin

~ Bjørn Aris