FaceValue

video analyse

Inzicht in jouw non-verbale communicatie

Een video analyse geeft je meer inzicht in jouw non-verbale communicatie. Wist je dat we uit een video opname van slechts 5 minuten jouw type kunnen onderscheiden? Dat betekent een enorme hoeveelheid informatie over jezelf. Hoe zit je in elkaar? Waar word je blij van? En wat zijn je valkuilen? Allemaal waardevolle inzichten wanneer je deze van jezelf weet. De gedragstypen zijn bepaald op basis van wetenschappelijk onderzoek, de basis van de FaceValue Methode.

Wat doen we bij een video analyse?

Bij een video analyse maken we gebruik van een korte filmopname. De video opname is alleen van je gezicht, inclusief je schouders en hals. Tijdens de opname stel ik je een aantal korte vragen. Na de opname bekijken we samen de beelden (veelal vertraagd) en krijg je feedback. Een ontzettend waardevolle sessie als je jezelf (nog) beter wilt leren kennen! De analyse kan zowel online als fysiek, net waar jouw voorkeur ligt.
Wij maken een uniek non-verbaal profiel van jouw communicatiestijl en interacties. Ontdek wat jouw lichaamstaal, gezichtsuitdrukkingen en houding écht over jou zeggen. Je krijgt inzicht in hoe je jouw non-verbale signalen kunt verbeteren voor meer authentieke en effectieve communicatie. Versterk je relaties en geniet van betere interacties met een non-verbaal profiel van FaceValue.

Heb je interesse in de analyse?

Kosten

1 video analyse:
Privé tarief: €160,- (inclusief BTW)
Bedrijfstarief: €235,- (inclusief BTW)

Schriftelijk non-verbaal profiel: € 185,- (inclusief BTW)

Een unieke kijk op jezelf

De analyse geeft een unieke kijk op jezelf en het biedt je een schat aan informatie over de thema’s in jouw leven. Mocht je behoefte hebben om verder te gaan met jouw thema’s dan kan je een coaching sessie overwegen.

Aspecten video analyse

In de video analyse kijk ik specifiek naar 3 aspecten:
De emoties die op dit moment zichtbaar zijn

Het patroon van bewegingen in het gezicht en de daarbij behorende typologie op basis van de FaceValue methodiek. Wat zijn je behoeften, sterke punten en valkuilen in de communicatie met anderen? Waar ben je goed in, welke talenten heb je en waar ervaar je blokkades? Waar word je blij van? De video analyse maakt deze vaak onbewuste strategieën zichtbaar en daarmee kom je snel tot de kern van wie jij bent.

Waarheid: we onderzoeken de relatie tussen de non-verbale boodschap en de verbale boodschap. Is deze congruent of vertoon je in je communicatie tot anderen gedrag dat je teveel energie kost of in strijd is met wat je werkelijk wil?

Hier zie je het unieke bewegingspatroon van microbewegingen in het gezicht. Na een paar seconden worden de bewegingen met pijlen aangegeven. Je communicatie laat iets zien over je gedrag.

Inzicht in jezelf is de basis van alle wijsheid.

~ Socrates