FaceValue

1-op-1 coaching

Wat zeggen je gezicht en je lichaam?

FaceValue Coaching geeft je naast inzichten in wie jij bent ook de tools in handen om andere keuzes te maken in het dagelijks leven. Keuzes waarvan jij gelukkiger wordt.
Bij veel coaches of psychologen ga je aan de slag met jouw gedachten, veelal pratend. In de FaceValue aanpak kijken we naar jouw non-verbale communicatie patronen en je lichaam. Want wat vertel jij met je gezichtsuitdrukking en lichaamshouding?

Lichaamsgerichte coaching

Het gezicht en het lichaam laten altijd zien hoe je je werkelijk voelt. Daarom werken we tijdens de coaching ook met een lichaamsgerichte sessie. In die sessie lig of zit je in een comfortabele houding en gaan we terug naar de eerste keer dat je je op een bepaalde manier voelde.

Wat houdt een coaching sessie in?

De aanpak van een 1-op-1 coachingsessie start met een video analyse. Bij een video analyse maken we gebruik van een korte filmopname. De video opname is enkel van je gezicht, inclusief je schouders en hals. Tijdens de opname stel ik je een aantal korte vragen. Na de opname bekijken we samen de beelden (veelal vertraagd) en krijg je feedback. Als resultaat heb je een duidelijk beeld van hoe jij in elkaar zit. De analyse kan zowel online als fysiek, net waar jouw voorkeur ligt. Vervolgens bepalen we samen jouw coachvraag en gaan we aan de slag met een gesprek en naar behoefte lichaamsgericht werk.

Kosten

Een video analyse + coachingsessie:
Privé tarief: €160,- (inclusief BTW)
Bedrijfstarief: €235,- (inclusief BTW)

Hier zie je een cliënte voor en na een lichaamsgerichte coaching sessie. Je ziet rechts meer ontspanning en rust in haar gezicht.

Terug naar de basis

Vooraf bepalen we het probleem dat je wil oplossen. Dan gaan we terug naar het gevoel. Tijdens welke situatie heb je dat voor het eerst gevoeld? Hoe ging je daar toen mee om? Hoe voel je het in je lichaam? Wat heb je toen besloten, toen gedacht? En hoe zou je, met de wijsheid die je nu hebt, daarmee omgaan?

Door het (soms letterlijk) loslaten van oude emoties en blokkades kun je nieuwe inzichten gemakkelijk integreren. Dit zie je direct terug in jouw non-verbale communicatie, je straalt werkelijk balans uit. En dat voel je. Je weet nu wat jij zelf nodig hebt en durft daar prioriteit aan te geven. Deze methode is een krachtige en unieke aanpak, die zichzelf keer op keer bewijst als de succesfactor.

Je lichaam geeft een signaal

Onze lichaam en geest werken samen als één geheel. We worden geestelijk en lichamelijk voor een groot deel gevormd door onze ervaringen. Onze lichaamshouding, de manier waarop we de wereld benaderen en afstand nemen, de spanning die we ervaren en de reacties hierop, bepalen onze lichamelijke gezondheid en welzijn. Voel je je niet in balans, dan begint jouw systeem te compenseren en kun je (fysieke) klachten ervaren.

Echte groei ontstaat door bewustwording.

Contact

FaceValue
Annemieke Meurs
Sbn Doormanlaan 35
2243 AK Wassenaar

06 – 21 86 71 43
info@face-value.eu

Privacy/annuleringsbeleid

Op de hoogte blijven?

* verplicht veld

Face Value boek

Face Value boek