FaceValue

persoonlijke ontwikkeling

FaceValue om je persoonlijk te ontwikkelen

Wil je meer leren over (non)verbale communicatiestrategieën en jezelf verder ontwikkelen? Wil je inzicht in patronen die je hebt opgebouwd en hoe je die kunt veranderen? Naast video analyse en één op één coaching is het ook mogelijk om een training bij te wonen. Doordat je in een groep aan de slag gaat, kan je meteen je nieuwe inzichten in de praktijk brengen. Ontdek nu welke training het beste bij jou past.

Training

‘Dit ben ik!’

Krijg meer inzicht in je non-verbale uitstraling en leer je eigen communicatie te versterken, zowel privé als in je werk.

Training

‘Non-verbale analyse vaardigheden’

Je leert zelf non-verbale signalen te analyseren en de verschillende types te herkennen volgens de FaceValue Methode.

Training

‘Focus Group’

Focus Group is een 1-daags groepstherapie die werkt met video analyse en aansluitend lichaamsgerichte coachsessies.

Time out touch base

3-daagse time out op Texel. Even weg van alles, tijd voor reflectie en nieuwe focus en prioriteiten.

Peaks & Valley

Toe aan echte verandering in je leven? in een 4 daagse werk je aan je eigen doelen, in de omgeving van de Sallandse Heuvelrug.

Certificaat Non-Verbaal Practitioner

Na succesvolle deelname aan de Analyse Training, Dit Ben Ik! en drie 1-op-1 coaching sessies ontvang je het Certificaat Non-Verbaal Practitioner.

face value trainingen en seminars
face value trainingen en seminars
face value trainingen en seminars

De FaceValue Methode

Veel van die non-verbale communicatie gebeurt vanzelf; je lichaam laat nou eenmaal zien wat je ergens echt van vindt. Sommige onderdelen kun je, als je daar bewust van bent, een beetje sturen. Bijvoorbeeld de houding die je aanneemt en of je de ander aankijkt of juist niet. Maar wat als het contact spannender of intensiever wordt? Dan is dat al veel moeilijker.

Meer weten over de methode?

• REVIEW •

Effectief en waardevol

Ik heb de training ‘Dit Ben Ik’ als zeer effectief en waardevol ervaren. De persoonlijke analyse van mijn non verbale strategie was bijzonder verhelderend en soms ook confronterend. De videopresentatie en de aansluitende constructieve feedback van zowel de FaceValue consultants als de medecursisten hebben mij goed inzicht gegeven in mijn non-verbale presentatie en strategie. Door de training kan ik beter inschatten hoe ik op anderen overkom. Daarnaast heb ik meer bewustzijn ontwikkeld van de non verbale signalen van mijn gesprekspartners en de invloed daarvan op mijn eigen gedrag. ‘Dit Ben Ik’ heeft mij bewuster gemaakt van het belang van “verbinding” bij communicatie. Het heeft mij dieper inzicht geboden in mijn drijfveren, gedrag en communicatiestijl. Ik kan de training van harte aanbevelen aan eenieder die effectiever wilt worden in zijn/haar communicatie.

 

Saskia van der Mey

Inzicht in je gedragsstrategie

Dit Ben Ik! is een hele waardevolle training om inzicht te krijgen in je eigen gedragsstrategie alsook het inspelen op die van een ander.

 

Erlinde Weller

Analyse training

“An inspiring journey into the field of
non-verbal communication and into
your own unconscious mind. Lessons to never forget. A recommendation to all who want to improve themselves in various ways.”

 

Bo Suchy

Deeper level

“I’ve done every self-development course you can think of, from NLP to Voice Dialogue, from applied kinesiology to hypnosis. Peaks and Valley with Annemieke brought me at a deeper level than all those combined.”

Tijl Koenderink

Kijken naar je kwaliteiten

“One of the best experiences of my life.
A true gift to myself.”

 

Caroline Heid


Freed blockages

“I really got to know myself on a deeper level. I freed the blockages I carried with me for a long time.”

 

Miriam Tirion


Inspirerend, motiverend en confronterend

“De training “Non-verbale analyse vaardigheden en “Wie ben ik” hebben wij gevolgd bij Annemieke. Wij hebben de training als waardevol, inspirerend, motiverend en confronterend ervaren. Als HR-medewerkers hebben wij hier veel van geleerd, meer inzicht in onszelf gekregen, in wie wij zijn en wat wij kunnen geven aan onze collega’s. Daarnaast komt het in ons vakgebied goed van toepassing voor het omgaan met en het verbinden van onze collega’s met elkaar. Je voelt je bij Annemieke veilig en vertrouwd om diep te gaan tijdens de training. Wij hebben deze trainingsdagen als effectief en waardevol ervaren.”

De mens die in harmonie met zichzelf leeft, leeft in harmonie met het universum.

~ Marcus Aurelius

Contact

FaceValue
Annemieke Meurs
Sbn Doormanlaan 35
2243 AK Wassenaar

06 – 21 86 71 43
info@face-value.eu

Privacy/annuleringsbeleid

Op de hoogte blijven?

* verplicht veld

Face Value boek

Face Value boek