FaceValue

Trainingen en Seminars

Persoonlijke ontwikkeling met FaceValue 

Wil je meer leren over (non)verbale communicatiestrategieën en jezelf verder ontwikkelen? Wil je inzicht in patronen die je hebt opgebouwd en hoe je die kunt veranderen? Het is inspirerend en motiverend om een training of een retraite bij te wonen. Doordat je in een groep aan de slag gaat, kan je meteen je nieuwe inzichten in de praktijk brengen. Ontdek nu welke training het beste bij jou past.

Training

‘Dit ben ik!’

Krijg meer inzicht in je non-verbale uitstraling en wordt bewust van de onderliggende drijfveren. Je oefent in gesprekken vanuit jouw kracht en dynamiek, aan te sluiten op de ander. Leer zo je persoonlijk leiderschap en samenwerking met anderen te versterken.

Training

De Ander en Ik!

Effectieve communicatie in samenwerking met anderen door begrip van de non-verbale handleiding.
Je leert de belangrijkste non-verbale signalen in het gezicht te duiden en de 7 verschillende communicatie types te herkennen en te begrijpen. Je oefent in gesprekken hoe je vanuit je eigen dynamiek aan te sluiten op de behoeften van de ander.

Seminar

Peaks & Valley

Toe aan echte verandering in je leven? Het Peaks en Valley weekend helpt je bewust te worden van wat je wilt en nodig hebt in deze fase van je leven, prioriteiten te bepalen, gebeurtenissen en gedragspatronen los te laten en passende keuzes te maken, ratio en gevoel te combineren. 

Certificaat Non-Verbaal Practitioner

Na succesvolle deelname aan de  analyse training ‘De ander en ik!  en de persoonlijke effectiviteitstraining Dit Ben Ik! ontvang je het Certificaat Non-Verbaal Practitioner.

face value trainingen en seminars
face value trainingen en seminars
face value trainingen en seminars

De FaceValue Methode

Veel van die non-verbale communicatie gebeurt vanzelf; je lichaam laat nou eenmaal zien wat je ergens echt van vindt. Sommige onderdelen kun je, als je daar bewust van bent, een beetje sturen. Bijvoorbeeld de houding die je aanneemt en of je de ander aankijkt of juist niet. Maar wat als het contact spannender of intensiever wordt? Dan is dat al veel moeilijker.

Meer weten over de methode?

• REVIEW •

Effectief en waardevol

Ik heb de training ‘Dit Ben Ik’ als zeer effectief en waardevol ervaren. De persoonlijke analyse van mijn non verbale strategie was bijzonder verhelderend en soms ook confronterend. De videopresentatie en de aansluitende constructieve feedback van zowel de FaceValue consultants als de medecursisten hebben mij goed inzicht gegeven in mijn non-verbale presentatie en strategie. Door de training kan ik beter inschatten hoe ik op anderen overkom. Daarnaast heb ik meer bewustzijn ontwikkeld van de non verbale signalen van mijn gesprekspartners en de invloed daarvan op mijn eigen gedrag. ‘Dit Ben Ik’ heeft mij bewuster gemaakt van het belang van “verbinding” bij communicatie. Het heeft mij dieper inzicht geboden in mijn drijfveren, gedrag en communicatiestijl. Ik kan de training van harte aanbevelen aan eenieder die effectiever wilt worden in zijn/haar communicatie.

 

Saskia van der Mey

Inzicht in je gedragsstrategie

Dit Ben Ik! is een hele waardevolle training om inzicht te krijgen in je eigen gedragsstrategie alsook het inspelen op die van een ander.

 

Erlinde Weller

Analyse training

“An inspiring journey into the field of
non-verbal communication and into
your own unconscious mind. Lessons to never forget. A recommendation to all who want to improve themselves in various ways.”

 

Bo Suchy

Deeper level

“I’ve done every self-development course you can think of, from NLP to Voice Dialogue, from applied kinesiology to hypnosis. Peaks and Valley with Annemieke brought me at a deeper level than all those combined.”

Tijl Koenderink

Kijken naar je kwaliteiten

“One of the best experiences of my life.
A true gift to myself.”

 

Caroline Heid


Freed blockages

“I really got to know myself on a deeper level. I freed the blockages I carried with me for a long time.”

 

Miriam Tirion


Inspirerend, motiverend en confronterend

“De training “Non-verbale analyse vaardigheden en “Wie ben ik” hebben wij gevolgd bij Annemieke. Wij hebben de training als waardevol, inspirerend, motiverend en confronterend ervaren. Als HR-medewerkers hebben wij hier veel van geleerd, meer inzicht in onszelf gekregen, in wie wij zijn en wat wij kunnen geven aan onze collega’s. Daarnaast komt het in ons vakgebied goed van toepassing voor het omgaan met en het verbinden van onze collega’s met elkaar. Je voelt je bij Annemieke veilig en vertrouwd om diep te gaan tijdens de training. Wij hebben deze trainingsdagen als effectief en waardevol ervaren.”

De mens die in harmonie met zichzelf leeft, leeft in harmonie met het universum.

~ Marcus Aurelius