nog 4 plaatsen vrij!

vrijdag 4 en 11 oktober 2024

Dit ben ik! In je non-verbale presentatie
Annemieke Meurs, trainer, coach
21-06-2024 - 28-06-2024 @ Hele dag -

2-daagse training: krijg meer inzicht in je non-verbale presentatie en wordt bewust van de onderliggende drijfveren. Leer zo je persoonlijk leiderschap en samenwerking met anderen te versterken.

Inzicht in non-verbale impact en communicatie
Wist je dat bijna 90% van onze communicatie niet bepaald wordt door wat we zeggen, maar door wat we uitstralen?Onze gezichtsuitdrukkingen, onze lichaamshouding en onze intonatie bepalen voor een groot deel het succes van onze interactie. Men reageert meer op wat je doet, dan op wat je zegt.

‘Je leert stevig in je schoenen te staan, gemakkelijker contact te maken en aan te sluiten op de behoeften van de ander en een eenduidige boodschap af te geven. Je wordt bewust van jouw spanningsgedrag en leert hoe je op een natuurlijke manier in het gesprek kunt blijven.’

Met deze training krijg je inzicht in jouw unieke uitstraling en communicatiestijl en talenten. Door meer inzicht in jezelf krijg je meer grip op je eigen gedrag en met oefening en aanwijzingen verbeter je de effectiviteit van de communicatie met anderen.
Een inspirerend programma waar praktijk en theorie elkaar afwisselen.

Doelstelling
Door meer inzicht en bewustzijn krijg je meer invloed op het eigen gedrag en verbeter je de effectiviteit van jouw samenwerkingen en persoonlijk leiderschap.

Voor wie is deze training?

Deze training is geschikt voor iedereen die graag wil weten wat zijn of haar gezicht onbewust vertelt, wat dat oproept bij anderen en hoe hij of zij verbetering in de effectiviteit van de eigen communicatie kan aanbrengen.

Wat leer je?

Wat leer je?

  • Je raakt bekend met non-verbale microsignalen en de betekenis van deze bewegingen in het gezicht
  • Je krijgt een persoonlijke analyse van je non-verbale communicatie strategie
  • Je krijgt inzicht in de effecten van jouw ‘presentatie’ op je gesprekspartners
  • Je ontdekt je eigen subtiele non-verbale gedrag in spanningssituaties

Je leert effectiever om te gaan met de gedragsstrategieën en onderliggende behoeften in de communicatie van de ander. Je krijgt diepgaand inzicht in je non-verbale presentatie en je onderliggende drijfveren. Je ontdekt ook hoe je onbewust beïnvloedbaar bent door anderen en wat je non-verbale gedrag is in spanningssituaties. Leer zo je eigen gedrag en communicatie te beïnvloeden, zowel privé als in je werk.

Werkwijze

Werkwijze
De training bestaat uit twee dagen (gesplitst), vier dagdelen.
Op de eerste dag maak je kennis met de manier waarop een non-verbale strategieanalyse wordt gemaakt. Je leert de non-verbale signalen herkennen die daarbij een rol spelen. Vervolgens wordt van jou een analyse gemaakt en wordt de betekenis met je besproken.

Op de tweede dag krijg je inzicht in de interactieve werking van je non-verbale communicatie. Daarbij gaat het zowel om (niet uw maar) jouw (onbewuste) invloed op anderen als de (voor jou ook onbewuste) invloed van anderen op jou.

Aanbevelingen

Wat zeggen deelnemers?

‘Ik heb de training ‘Dit Ben Ik’ als zeer effectief en waardevol ervaren. De persoonlijke analyse van mijn non verbale strategie was bijzonder verhelderend en soms ook confronterend. De videopresentatie en de aansluitende constructieve feedback van zowel de FaceValue consultants als de medecursisten hebben mij goed inzicht gegeven in mijn non verbale presentatie en strategie. Door de training kan ik beter inschatten hoe ik op anderen overkom. Daarnaast heb ik meer bewustzijn ontwikkeld van de non verbale signalen van mijn gesprekspartners en de invloed daarvan op mijn eigen gedrag.

‘Dit Ben Ik’ heeft mij bewuster gemaakt van het belang van “verbinding” bij communicatie. Het heeft mij dieper inzicht geboden in mijn drijfveren, gedrag en communicatiestijl. Ik kan de training van harte aanbevelen aan een ieder die effectiever wilt worden in zijn/haar communicatie.’

Mr S. van der Mey, Global Head talent development, BAM

Programma

Nog 6 plaatsen vrij!

Wat is de Investering?

€ 845,- totaal voor particulieren
€ 845,- exclusief BTW voor ZZP
€ 1145,- exclusief BTW voor bedrijven

Je bent van harte welkom voor een vrijblijvend intake gesprek of voor meer informatie bij Annemieke:
info@face-value.eu, of tel 06-21867143

Bel mij terug voor een intake:

Hiermee is je inschrijving nog niet definitief. We bellen je op voor een intake gesprek om je vraag in kaart te brengen en te bespreken.