FaceValue

de methode

Wat laat jij non-verbaal zien?

De FaceValue Methode analyseert non-verbale communicatie strategieën. Het geeft je inzicht in de strategie van jezelf en anderen. Iedereen heeft een unieke set aan repeterende signalen. De kunst is om te weten welke jij en je gesprekspartner bezitten en hoe je ze in kunt zetten. Zodat je communicatie vlekkeloos verloopt. Op deze pagina vind je wat FaceValue voor jou kan betekenen.

Meer inzicht in jezelf?

Na een video analyse kunnen we jouw gedragstype bepalen. Zo krijg je meer inzicht in jezelf. Benieuwd naar jouw type?

Non-verbale signalen leren begrijpen?

Leer de non-verbale signalen van je collega, je partner of je kinderen begrijpen. Dan kun je je boodschap aanpassen aan de ontvanger. Wil jij dit leren?

Team builder

Werk je in een gevarieerd team en wil je effectiever communiceren? Dan is een Team builder iets voor jou.

Meer over FaceValue

De FaceValue Methode analyseert jouw non-verbale communicatiestrategieën met een video analyse. De video opname geeft inzicht in jouw non-verbale impact. De methode richt zich op het meten van non-verbale communicatie die zichtbaar wordt op basis van je gezicht en lichaamshouding. Lees hier meer.

Maak kennis met Annemieke Meurs

Leven is beweging
Graag stel ik mij aan je voor. Ik ben Annemieke Meurs oprichtster van de FaceValue Methodiek.

Komend uit een medisch georiënteerde familie is mij de interesse in het menselijk functioneren met de paplepel ingegoten. Allereerst heb ik mij verdiept in de anatomie en functie en heb ik gedurende 20 jaar als fysiotherapeute gewerkt in binnen- en buitenland.

Door mijn interesse in de mens als fysiek en psychologisch functionerende eenheid heb ik daarna gedurende vier jaar bij professor Goodfield de opleiding gevolgd tot non-verbaal gedragsanalist en coach. Sinds 2008 help ik mensen individueel en ook als team zichzelf en de ander beter te begrijpen en de communicatie met de ander te optimaliseren. Bovendien leid ik mensen op in (non-verbale) communicatieve vaardigheden.
Ik ben daarnaast systemisch coach en werk met familie opstellingen.
Ik heb de opleiding tot IEMT practioner (EMDR)  gevolgd; een hele effectieve methodiek bij de verwerking van trauma’s. 

Met veel plezier help ik je verder in jouw persoonlijke groei!
Annemieke Meurs

• REVIEW •

Opportunity at a life filled with insight and action

“Annemieke Meurs is a Certified graduate in Personality Assessment, who has also completed her clinical studies in the Goodfield method. Her years of decantation to the Goodfield method has produced one of the best students in my work. She is a brilliant analyst who has a certain “Je ne sais quoi” that a teacher infrequently finds in a student. I can say without reservation her skills as an observer of the Non-Verbal Leak will provide for her clients a better opportunity at a life filled with insight and action.”

 

Prof. Barry Austin Goodfield Ph. D., DABFM
Dir. Goodfield institute, Directeur Operation, New Outlook

Over de methodiek

Non-verbale communicatie is een breed begrip. De hele dag door zendt je lichaam informatie uit naar de buitenwereld: je houding, gebaren, gezichtsuitdrukkingen, spreektempo, manier van ademhalen, stemgebruik en oogcontact. Al die dingen bij elkaar bepalen voor het grootste deel hoe iemand anders jouw boodschap ontvangt. Soms voor wel 90%. Het is dus eigenlijk heel logisch om te leren om die non-verbale boodschappen te leren lezen.

Onbewuste microbewegingen

Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat de talrijke, snelle subtiele microbewegingen in het gezicht bijna 100% onbewust zijn. Onbewust betekent ook niet beïnvloedbaar en dat maakt microbewegingen zo interessant. Dat betekent namelijk dat die signalen een betrouwbare bron van informatie zijn.

Non-verbale signalen voorspellen gedrag

FaceValue wil mensen helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en effectieve communicatie met hun omgeving. Daarvoor is het nodig om dieper inzicht te krijgen in de onbewuste onderstroom binnen de totale communicatie over en weer: de eigen rol hierin en die van de gesprekspartner(s). De non-verbale communicatie in het gezicht en het lichaam zijn belangrijke aanwijzingen voor gedrag en communicatieve voorkeursstijlen.

Effectiever leren communiceren

Onder meer door nieuwe vaardigheden aan te leren, stellen wij mensen in staat om gedrag te herkennen en zo nodig ander gedrag in te zetten voor effectievere communicatie. Dat zorgt voor meer inzicht, begrip en gericht handelen op het (inter)menselijke vlak, persoonlijke groei en evenwicht. Deze waardevolle inzichten geven je een voorsprong waar je op alle vlakken in je leven van gaat profiteren.

Meer inzicht in jezelf ?

Na een video analyse kunnen we jouw gedragstype bepalen. Zo krijg je meer inzicht in jezelf.

Non-verbale signalen leren begrijpen

Leer de non-verbale signalen van je collega, je partner of je kinderen begrijpen. Dan kun je je boodschap aanpassen aan de ontvanger. In onze trainingen leer je hier meer over.

Non-verbale communicatie in teams

Werk je in een gevarieerd team en wil je effectiever communiceren? Dan is een Team builder iets voor jou.

Between stimulus and response, there is a space, and in that space is our power to choose our response. In our response lies our growth and our freedom.

~ Victor Frankl

Contact

FaceValue
Annemieke Meurs
Sbn Doormanlaan 35
2243 AK Wassenaar

06 – 21 86 71 43
info@face-value.eu

Privacy/annuleringsbeleid

Op de hoogte blijven?

* verplicht veld

Face Value boek

Face Value boek