FaceValue

loopbaancoaching

Wat is jouw volgende carrièrestap?

Ben je klaar voor een volgende stap in je carrière maar weet je nog niet zo goed hoe en wat? Dan is loopbaancoaching misschien wat voor jou. Na je opleiding rol je vaak als vanzelf in een bepaald vakgebied. Soms kom je er na een tijdje achter dat wat je doet misschien niet helemaal bij je past. Of je twijfelt.

Inzicht in jouw kwaliteiten

Ik help jou in de loopbaancoaching om antwoorden te vinden met de FaceValue Methode. We starten met een video analyse en van daaruit gaan we aan het werk. Op basis van de video krijg je inzicht in jezelf en ontdek je hoe je jouw potentieel zo goed mogelijk kunt benutten op een manier die jou gelukkig maakt. Wat wil je echt? Wat vind je leuk om te doen? Hoe kan je jouw kwaliteiten inzetten op een manier die je misschien nog niet eens had bedacht? Klik hier om een sessie te boeken.

Kosten

€ 235,- per sessie (inclusief BTW)

De FaceValue Methode

Veel van die non-verbale communicatie gebeurt vanzelf; je lichaam laat nou eenmaal zien wat je ergens echt van vindt. Sommige onderdelen kun je, als je daar bewust van bent, een beetje sturen. Bijvoorbeeld de houding die je aanneemt en of je de ander aankijkt of juist niet. Maar wat als het contact spannender of intensiever wordt? Dan is dat al veel moeilijker.

Meer weten over de methode?

• REVIEW •

Al mijn doelen zijn behaald

“Via mijn werk kwam ik bij Annemieke terecht voor een intakegesprek en er was meteen een klik en voelde me direct op mijn gemak. Annemiek is erg professioneel en ook persoonlijk. In mijn sessies heeft ze diverse technieken toegepast, waaronder ook de zeer interessante video analyse. Haar manier van aanpak is erg motiverend en heeft bij mij veel teweeg gebracht. Al mijn doelen zijn behaald en ik denk nog vaak terug aan de waardevolle sessies. Ik heb en zou haar zeker aanraden voor een loopbaan of ander coaching traject.”

 

Mirja Ciere

Kijken naar je kwaliteiten

“Annemieke is een fijne, warme vrouw die je goed kan helpen bij loopbaan begeleiding. Door persoonlijk met mij aan de slag te gaan, heeft ze mij geholpen om de juiste keuzes te maken in mijn loopbaan. Met haar aanpak zie je feilloos waar het probleem ligt; ze leert en helpt je om daar mee om te gaan. Ook leert ze je kijken naar je eigen kwaliteiten en hoe je daarmee kan doorpakken. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die ik zelf niet zag. Het heeft mij gebracht waar ik nu ben. Heel fijn.”

 

Daniëlle Verweij
Novartis Pharma

 

Have good trust in who you are, not in who you should be, but in the one that you are.

~ Bjørn Aris