FaceValue

webinars

Behoefte aan een inspirerend webinar voor je medewerkers?

Behoefte aan een inspirerend webinar voor je medewerkers? Waarbij ze ook de basis principes van verschillende non-verbale communicatie stijlen leren? Alsook concrete handvatten en tips om zelf bewuster met de eigen non-verbale signalen om te gaan. Dan is een webinar iets voor jouw bedrijf! Neem contact op over de mogelijkheden. 

trainingen en seminars face-value

Vanuit FaceValue geven we regelmatig webinars aan grotere groepen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een webinar over de non-verbale communicatie signalen nu we zoveel online werken vanuit huis? Of hoe je spanningsindicatoren kunt herkennen in de communicatie van iemand? Ook voor werving & selectie brengt FaceValue interessante inzichten. Klik hier voor meer informatie of om een webinar te boeken.

• REVIEW •

Rust, heldere verwoordingen en deskundigheid

“Met haar rust, heldere verwoordingen en deskundigheid op het gebied van non verbale communicatie verzorgde Annemieke voor Stichting HetisNetwerken.NU in Zoom. Een fijne workshop die de deelnemers echt verder heeft geholpen en nieuwe inzichten heeft gegeven om ook online een goed gesprek, een sollicitatie- of kennismakingsgesprek te voeren. Dankjewel daarvoor Annemieke! “

Rebecca van Leeuwen-Radsma

Een must!

“In deze tijd van digitale meetings is dit webinar een must.”

Piet Dijkstra

De FaceValue Methode

Veel van die non-verbale communicatie gebeurt vanzelf; je lichaam laat nou eenmaal zien wat je ergens echt van vindt. Sommige onderdelen kun je, als je daar bewust van bent, een beetje sturen. Bijvoorbeeld de houding die je aanneemt en of je de ander aankijkt of juist niet. Maar wat als het contact spannender of intensiever wordt? Dan is dat al veel moeilijker.

Meer weten over de methode?

Inzicht in jezelf is de basis van alle wijsheid.

~ Socrates

Contact

FaceValue
Annemieke Meurs
Sbn Doormanlaan 35
2243 AK Wassenaar

06 – 21 86 71 43
info@face-value.eu

Privacy/annuleringsbeleid

Op de hoogte blijven?

* verplicht veld

Face Value boek

Face Value boek