FaceValue

team building

Wil je als team nog beter samenwerken?

Je start als nieuw team of je werkt al jaren met elkaar samen. Je weet hoe belangrijk de onderlinge sfeer is. Non-verbale communicatie speelt daarin een belangrijke rol. Wat is je gezamenlijk doel, wat heb je van wie nodig en hoe kun je elkaar versterken om tot een goed resultaat te komen? Begrip van hoe iemand anders functioneert en wat er nodig is om als team gemotiveerd aan het werk te zijn is van cruciaal belang voor een goede samenwerking. Met behulp van de FaceValue Video analyse brengen we de de non-verbale communicatie stijlen in kaart.

FaceValue helpt je de onderlinge communicatie te verbeteren. De training Team versterken is geschikt voor een team dat elkaar beter wil leren kennen, elkaar echt begrijpen en het beste uit hun samenwerking wil halen. 

De training wordt beoordeeld met een 9,2!

Wat kan je verwachten

Inzicht in ieders non-verbale impact en de interactie

De non-verbale impact en communicatiestijl van team(leden) op anderen wordt in kaart gebracht. Vervolgens kijken we naar hoe jullie op elkaar reageren en waar mogelijkheden en risico’s zitten.

Toename in motivatie

Teamleden begrijpen elkaar beter en dat werkt gemakkelijker samen.

Sterk teamgevoel

De teamleden raken weer geïnspireerd om elkaar te helpen.

Hoe werkt de 

Team building?

Stap 1: Intake

Intake om het vraagstuk van het team in kaart te brengen en de teamdoelstellingen te bespreken.

Stap 2: Individuele analyse

Een individuele video analyse en feedback van elk teamlid waarbij je inzicht krijgt in ieders individuele kwaliteiten, talenten en communicatiestijlen. Waar ben je goed in, ben je op je plaats en wat heb je nodig om goed te samenwerken?

Stap 3: In gesprek

In gesprek met het team waarbij we op basis van de verschillende gedragstypen bespreken waar de kracht ligt, de focus en mogelijke risico’s in de samenwerking.

Stap 4: Aan de slag!

Met concrete tips en oefeningen gaan we aan de slag om de samenwerking te verbeteren. Aan het eind van de dag staat er een energiek team dat graag met elkaar aan de slag wil.

De Team builder duurt 1 dag. De training wordt afgestemd op de doelen of vraagstukken die er spelen.

Wil je meer informatie of de training boeken?

• REVIEW •

Onderling begrip en een betere balans

“Voor mijn toenmalige team heeft Annemieke een Team Builder gegeven. Dit was een groot succes en heeft geleid tot veel onderling begrip binnen het team en een betere balans. Annemieke is in staat om op een prettige manier mensen persoonlijk inzicht te geven , maar maakt ook duidelijk hoe het team onderling samenwerkt. Strategieën die mensen gebruiken komen naar boven en daardoor ook wat de dynamiek binnen het team is. Het maakt helder wat ieders rol is binnen het team en brengt daardoor met zich mee dat er onderling meer begrip en waardering is. Ik ben ervan overtuigd dat dit voor elke team een enorme meerwaarde is en de samenwerking kan versterken. Annemieke is met haar professionele houding en vergaande kennis op dit gebied een echte aanrader!”

 

Caroline van Hilten-Bol

Integer en opbouwend

“Onlangs heeft Annemieke de FaceValue training non-verbale strategie in ons team verzorgd wat zij met veel enthousiasme en energie heeft gedaan. Haar manier van benadering, op dit gevoelige onderwerp, was dusdanig integer en opbouwend waardoor een enorm open sfeer gecreëerd werd. Haar perfecte voorbereiding en aanpak resulteerden in gesprekken over de manier waarop men bij elkaar overkomt en hoe hiermee om te gaan. Tevens zijn we als team een paar stappen verder gekomen doordat we dusdanig inzicht hebben verkregen in elkaars zwakke en sterkte punten zodat we eenieders talent op zijn of haar manier kunnen benutten. Op basis van interviews en video opnames gedurende de dag wordt er een teamprofiel opgemaakt wat na afloop van de training telefonisch met alle teamleden wordt besproken. De feedback die hierop werd gegeven is dusdanig positief dat ik Annemieke in ieder team zou aanbevelen op het moment dat je als team wilt groeien.”

 

Inge Koopman


Als je snel wilt gaan, ga alleen, als je ver wilt gaan, ga dan samen.

~ Afrikaans gezegde

Contact

FaceValue
Annemieke Meurs
Sbn Doormanlaan 35
2243 AK Wassenaar

06 – 21 86 71 43
info@face-value.eu

Privacy/annuleringsbeleid

Op de hoogte blijven?

* verplicht veld

Face Value boek

Face Value boek