FaceValue

trainingen op maat

Trainingen op maat

Op basis van de communicatie vraagstukken die spelen binnen je team werken we ook met op maat gemaakte trainingen. Bijvoorbeeld een ‘Dit ben ik!’ training waarin ieder teamlid meer te weten komt over zijn of haar non-verbale communicatiestijl en hoe dit strategisch in te gaan zetten. Of een training die wordt afgestemd op het team ter bevordering van de samenwerking om teamdoelen te behalen denk bijvoorbeeld aan een heidesessie.

Neem contact op om de inhoud van de training af te stemmen.

teamcoaching facevalue
• REVIEW •

Echt tot de kern komen

“Annemiek, hartelijk bedankt voor je inspireerde training van gisteren. Jouw persoonlijkheid creëert een veilige situatie waardoor de deelnemers echt tot de kern komen. Bedankt voor je mooie inzichten.”

 

Teunis van Voorthuizen

Bijzonder verhelderend

Ik heb de training ‘Dit Ben Ik’ als zeer effectief en waardevol ervaren. De persoonlijke analyse van mijn non verbale strategie was bijzonder verhelderend en soms ook confronterend. De videopresentatie en de aansluitende constructieve feedback van zowel de FaceValue consultants als de medecursisten hebben mij goed inzicht gegeven in mijn non-verbale presentatie en strategie. Door de training kan ik beter inschatten hoe ik op anderen overkom. Daarnaast heb ik meer bewustzijn ontwikkeld van de non verbale signalen van mijn gesprekspartners en de invloed daarvan op mijn eigen gedrag. ‘Dit Ben Ik’ heeft mij bewuster gemaakt van het belang van “verbinding” bij communicatie. Het heeft mij dieper inzicht geboden in mijn drijfveren, gedrag en communicatiestijl. Ik kan de training van harte aanbevelen aan een ieder die effectiever wilt worden in zijn/haar communicatie.

 

Saskia van der Mey

De FaceValue Methode

Veel van die non-verbale communicatie gebeurt vanzelf; je lichaam laat nou eenmaal zien wat je ergens echt van vindt. Sommige onderdelen kun je, als je daar bewust van bent, een beetje sturen. Bijvoorbeeld de houding die je aanneemt en of je de ander aankijkt of juist niet. Maar wat als het contact spannender of intensiever wordt? Dan is dat al veel moeilijker.

Meer weten over de methode?

Inzicht in jezelf is de basis van alle wijsheid.

~ Socrates

Contact

FaceValue
Annemieke Meurs
Sbn Doormanlaan 35
2243 AK Wassenaar

06 – 21 86 71 43
info@face-value.eu

Privacy/annuleringsbeleid

Op de hoogte blijven?

* verplicht veld

Face Value boek

Face Value boek