Wil jij een 1 op 1 sessie boeken? Bij deze analyse maak ik een video-opname van je gezicht, inclusief je schouders en hals. Tijdens de opname stel ik je een aantal korte vragen. Na de opname bekijken we samen de beelden (veelal vertraagd) en krijg je feedback.
Een ontzettend waardevolle sessie als je jezelf (nog) beter wilt leren kennen!
  

Waarom een video analyse en coaching?

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in non-verbale communicatie en micro-expressie, welke ik zichtbaar en helder maak door middel van de video-analyse.

Ik kijk naar drie aspecten;

  • De emoties die op dit moment zichtbaar zijn
  • Het patroon van bewegingen in het gezicht en de daarbij behorende typologie. Wat zijn je behoeften, sterke punten en valkuilen in de communicatie met anderen? Waar ben je goed in, welke talenten heb je en waar ervaar je blokkades? Waar word je blij van? Via de Video-Analyse of Non-Verbale Strategie Analyse maak ik deze, vaak onbewuste strategieën zichtbaar en inzichtelijk en daarmee kom je snel tot de kern van je vraagstuk of problematiek. Het is een unieke kijk op jezelf en het biedt je een schat aan informatie over de thema’s in jouw leven.
  • Waarheid: we onderzoeken de relatie tussen de non-verbale boodschap en de verbale boodschap. Is deze congruent of vertoon je in je communicatie tot anderen gedrag dat je teveel kost of in strijd is met wat je werkelijk wil? De coaching helpt hierin weer een balans te vinden.
Kosten:

1 video-analyse voor bedrijven: € 235,- exclusief btw
Inclusief 2 aansluitende coaching gesprekken: € 700,- exclusief btw

1 video-analyse particulier: tarief € 150,- exclusief btw
Inclusief 2 aansluitende coaching sessies privé: tarief € 450,-