Datum/Tijd
15-04-2021
16:00 - 17:15


Vervolg webinar

Inspelen op non-verbale signalen in online bijeenkomsten

Non-verbale communicatie is een belangrijke informatiebron: het is krachtiger dan woorden en een weerspiegeling van iemands emotie en overtuigingen. We stemmen ons gedrag en communicatie namelijk af op die van de ander. Júíst met online meetings is dit erg belangrijk. Want moet je ingrijpen als iemand continu afgeleid lijkt? En is een fronsende online gesprekspartner het eigenlijk wel eens met wat je zegt?

Online is het nieuwe normaal
Of het nu een vergadering, coachingsgesprek of training is, online communicatie zal in alle vormen blijven groeien. En daarom is het essentieel om de non-verbale communicatie van je online gesprekspartner goed te kunnen lezen. Wanneer bepaal je dat het tijd is om rust te creëren, of dat het een moment is om juist even door te vragen? En hoe interpreteer verschillende signalen via een beeldscherm?

Non-verbale signalen leren herkennen
Tijdens deze online workshop vertellen gedragsspecialist Annemieke Meurs en coach Marion Reijerink je meer over de verschillende communicatiestijlen en het signaleren van spanning. Dit is een vervolg op de online workshop Samenwerken op afstand. Je krijgt praktische tips en tricks over hoe je beter inspeelt op de behoeftes van je collega’s en online gesprekspartners. Zo zorg je voor een fijne online omgeving, zonder miscommunicaties, waar iedereen het meeste uithaalt. De workshop duurt 1 uur en achteraf is er ruimte voor vragen.

Meedoen?
Op 15 april van 16.00 – 17.15 uur geven Annemieke Meurs & Marion Reijerink dit webinar. Je kunt meedoen door je hieronder in te schrijven. We vragen een kleine bijdrage in de kosten van € 4,50.

Schrijf je hier in!

De trainers
Annemieke en Marion

Annemieke
Annemieke Meurs is non-verbaal gedragsspecialist. Zij werkt als coach en adviseur en leidt mensen op tot non-verbaal coach en analist. Zij is oprichter van de FaceValue Methode en heeft het gelijknamige boek geschreven. Daarnaast is zij fysiotherapeute en geeft adviezen omtrent houding en ademhaling.

Marion
Marion Reijerink is directeur/eigenaar van Marion.tc en founder van atSync, een opleidingsbureau voor trainers en docenten in live online leren en blended learning. Al 10 jaar geeft zij online trainingen en leidt zij professionals op in het faciliteren van online bijeenkomsten. Daarnaast heeft zij 16 jaar ervaring als teamcoach, trainer en coach.