face value

teamcoaching

Wil je als team goed samenwerken?

Je start als nieuw team of je werkt al jaren met elkaar samen; je weet hoe belangrijk de onderlinge sfeer is.
Wat is je gezamenlijk doel, wat heb je van wie nodig en hoe kun je elkaar versterken om tot een goed resultaat te komen?
Begrip van hoe iemand anders functioneert en wat er nodig is om als team gemotiveerd aan het werk te zijn is van cruciaal belang voor een goede samenwerking.
Face-Value helpt je door video analyse van de non-verbale communicatie typen in kaart te brengen en de onderlinge communicatie te verbeteren door elkaar beter te gaan begrijpen.
De Team Builder is geschikt voor ieder team die elkaar beter wil leren kennen, echt begrijpen en hierdoor de samenwerking kan optimaliseren.

Hoe werkt het?

Stap 1) We maken een video analyse van ieder individueel in het team en bepalen het communicatie type. Wat zijn je onderliggende drijfveren en kwaliteiten.
Stap 2) We kijken naar de individuele kwaliteiten, talenten en communicatie stijlen. Waar ben je goed in, ben je op je plaats, wat heb je nodig om te bloeien?
Stap 3) We maken een team analyse en kijken naar de potentie, kracht, de focus en de ventuele risico’s binnen de team samenwerking. Begrijpen we elkaar?
Stap 4) We voeren een gesprek over de doelstellingen, verwachtingen en wensen in de samenwerking.

Resultaten

Je krijgt duidelijk inzicht op in de onderlinge communicatie binnen jullie team en de bijbehorende mogelijkheden en risico’s. Hiermee kun je gericht sturen op verbetering:

  • De non-verbale impact en communicatiestijl van team(leden) op anderen wordt in kaart gebracht.
  • Teamleden begrijpen elkaar beter en werken gemakkelijker samen. De motivatie groeit.
  • Verbeterpunten krijgen een actieve aanpak.
  • Teamanalyse en aanpak worden gekoppeld aan de context en teamdoelen.

De Team Builder is te boeken als dagdeel of als hele dag. Bel gerust om eens te praten over de mogelijkheden voor jouw team! 
Daarnaast is het mogelijk als team een 3-daags programma op Texel te boeken.

Time out Touch Base

3-daags seminar | Texel

Even weg van alles, tijd voor reflectie en nieuwe focus en prioriteiten. Het programma is gericht op versterking van de teamgeest, begrip voor elkaar, in kaart brengen van ieders individuele groei potentieel binnen de groep in relatie tot de gestelde doelen van het team.

Programma:
Coaching en oefeningen, bewegen in de natuur. Wandelen, bootcamp, uitdaging en ontspanning. In samenwerking met Jacqueline Veen, Nature’s gym.
Duur: 3 dagen
Locatie: Nieuw Leven, Den Burg, Texel
Kosten: € 1149,- ex btw pp  

Effectieve samenwerking

“Voor een succesvol bedrijf is een goede communicatie super belangrijk. Annemieke heeft in de afgelopen jaren meerdere teams binnen ons bedrijf gecoacht en daar op volgend individuele coaching gedaan om de teams goed en effectief te laten samenwerken. Zij vergemakkelijkt het onderlinge gesprek en helpt de prioriteiten binnen het team duidelijk te maken.

Haar optimisme en professionele kijk op gedrag is altijd weer een waardevolle bijdrage aan het succes van onze onderneming.”

 

Koos en Eline Tacx
Directie en eigenaar Tacx, Tacx BV 

Praktische benadering

“Annemieke en Elmer hebben een workshop verzorgd bij het Landelijk Parket Team Verkeer. Het programma was voor ons team heel inspirerend. De teamleden hebben inzicht gekregen in de verschillen typen en interactiepatronen binnen het team en tools aangereikt gekregen hoe de communicatie en samenwerking binnen het team te verbeteren. De aanvankelijk bestaande weerstand tegen dit onderdeel van het programma is weggenomen door vooraf een persoonlijke intake te doen. Daarnaast is een proces ingang gezet waarbij bij de teamleden het bewustzijn is ontstaan dat zij gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het voortbestaan van het team en resultaatgerichter zijn gaan denken. De meerpraktische benadering naast de psychologische benadering sprak de deelnemers erg aan. Het was een leuke en inspirerende workshop.”

 

Mr P. Spoon
O.M., Hoofd Landelijk Team Verkeer


Enthousiasme en energie

“Onlangs heeft Annemieke de training non-verbale strategie in ons team verzorgd wat zij met veel enthousiasme en energie heeft gedaan. Haar manier van benadering, op dit gevoelige onderwerp, was dusdanig integer en opbouwend waardoor een enorm open sfeer gecreëerd werd. Haar perfecte voorbereiding en aanpak resulteerden in gesprekken over de manier waarop men bij elkaar overkomt en hoe hiermee om te gaan. Tevens zijn we als team een paar stappen verder gekomen doordat we dusdanig inzicht hebben verkregen in elkaars zwakke en sterkte punten zodat we eenieders talent op zijn of haar manier kunnen benutten. Op basis van interviews en video opnames gedurende de dag wordt er een teamprofiel opgemaakt wat na afloop van de training telefonisch met alle teamleden wordt besproken. De feedback die hierop werd gegeven is dusdanig positief dat ik Annemieke in ieder team zou aanbevelen op het moment dat je als team wilt groeien.”

 

Inge Koopman
Sales manager, Novartis

Gaat jouw team voor de top?

face-value
Annemieke Meurs
Sbn Doormanlaan 35
2243 AK Wassenaar

telefoon: 06 - 21 86 71 43
e-mail: info@face-value.eu
Belt u gerust voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.