face value

persoonlijke coaching

De coaching praktijk is open met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen zoals vastgesteld door de RIVM. Zo werkt het goed en veilig.

Video analyse en coaching

Wil jij een 1 op 1 sessie boeken met mij?Dit kan online en face-to-face. Bij deze analyse maak ik een video-opname van je gezicht, inclusief je schouders en hals. Tijdens de opname stel ik je een aantal korte vragen. Na de opname bekijken we samen de beelden (veelal vertraagd) en krijg je feedback. Een ontzettend waardevolle sessie als je jezelf (nog) beter wilt leren kennen!
  

Waarom een video analyse en coaching?

Ik heb mijzelf gespecialiseerd in non-verbale communicatie en micro-expressie, welke ik zichtbaar en helder maak door middel van de video-analyse.

Ik kijk naar drie aspecten;  

  • De emoties die op dit moment zichtbaar zijn
  • Het patroon van bewegingen in het gezicht en de daarbij behorende typologie. Wat zijn je behoeften, sterke punten en valkuilen in de communicatie met anderen? Waar ben je goed in, welke talenten heb je en waar ervaar je blokkades? Waar word je blij van? Via de Video-Analyse of Non-Verbale Strategie Analyse maak ik deze, vaak onbewuste strategieën zichtbaar en inzichtelijk en daarmee kom je snel tot de kern van je vraagstuk of problematiek. Het is een unieke kijk op jezelf en het biedt je een schat aan informatie over de thema’s in jouw leven.
  • Waarheid: we onderzoeken de relatie tussen de non-verbale boodschap en de verbale boodschap. Is deze congruent of vertoon je in je communicatie tot anderen gedrag dat je teveel kost of in strijd is met wat je werkelijk wil? De coaching helpt hierin weer een balans te vinden.

 

Kosten:

1 video-analyse voor bedrijven € 235,- ex BTW
Inclusief 2 aansluitende coaching gesprekken: € 700,- ex BTW
1 video-analyse particulier tarief € 150,- ex BTW
Inclusief 2 aansluitende coaching sessies privé tarief € 450,-

Waarom coaching?

Coaching kan je helpen bij elk aspect van je leven. Eén ding staat vast: je wil iets veranderen. Bijvoorbeeld in je relatie met je partner: hoe passen jullie bij elkaar? Wat gaat er fout? Waarom loopt het soms niet? Zijn er onopgeloste dingen uit het verleden waardoor jullie nu moeite hebben om een relatie op te bouwen? Heb je een onverwerkt probleem in je leven dat je in de weg zit om voluit te kunnen leven en te genieten? Het kan ook zijn dat je je gewoon verder wil ontwikkelen en wil leren hoe je (non)verbale communicatie in kunt zetten om jouw doelen te bereiken. Coaching helpt je om uitdagingen in je leven effectief aan te pakken en daadwerkelijk veranderingen te maken. Je leert wat je wil in het leven en hoe je trouw kunt blijven aan jezelf. Jij neemt de controle over je eigen leven en leert daarbij duidelijker te communiceren zodat je kunt uiten wat je echt bedoelt en anderen je beter kunnen begrijpen. 

Loopbaanbegeleiding

Ben je klaar voor een volgende stap in je carrière maar weet je nog niet zo goed hoe en wat? Na je opleiding rol je vaak als vanzelf in een bepaald vakgebied. Soms kom je er na een tijdje achter dat wat je doet misschien niet helemaal bij je past. Of je weet het niet zeker.

Ik help jou om antwoorden te vinden. Wat wil ik echt? Wat vind ik leuk om te doen? Hoe kan ik mijn kwaliteiten inzetten op een manier die ik misschien nog niet eens had bedacht? Je krijgt inzicht in jezelf en ontdekt hoe je jouw potentieel zo goed mogelijk kunt benutten op een manier die jou gelukkig maakt.

Wil je meer plezier en voldoening in je werk? Wil je ontwikkelen en balans in je leven? Inzicht én actie!

Net dat stapje verder

Een normale coach of psycholoog is getraind om puur met jouw gedachten aan de slag te gaan. face-value gaat net dat stapje verder. Coach Annemieke combineert de gebruikelijke cognitieve aanpak met jouw non-verbale communicatiepatronen en lichaamswerk.

 

Lichaamsgericht

Onze lichaam en geest werken samen als één geheel. We worden geestelijk en lichamelijk voor een groot deel gevormd door onze ervaringen. Onze lichaamshouding, de manier waarop we de wereld benaderen en afstand nemen, de spanning die we ervaren en de reacties hierop, bepalen onze lichamelijke gezondheid en welzijn. Voel je je niet in balans, dan begint jouw systeem te compenseren en kun je klachten ervaren.

Het gezicht en het lichaam laten altijd zien hoe je je werkelijk voelt. Daarom werken we tijdens de coaching ook met een lichaamsgerichte sessie. In die sessie lig of zit je in een comfortabele houding en gaan we terug naar de eerste keer dat je je op een bepaalde manier voelde. Van te voren bepalen we het probleem dat je wil oplossen. Dan gaan we terug naar het gevoel. Tijdens welke situatie heb je dat voor het eerst gevoeld? Hoe ging je daar toen mee om? Hoe voel je het in je lichaam? Wat heb je toen besloten, toen gedacht? En hoe zou je, met de wijsheid die je nu hebt, daarmee omgaan? Door het (soms letterlijk) loslaten van oude emoties en blokkades kun je nieuwe inzichten gemakkelijk integreren. Dit zie je direct terug in jouw non-verbale communicatie, je straalt werkelijk balans uit. En dat voel je. Je weet nu wat jij zelf nodig hebt en durft daar prioriteit aan te geven. Deze methode is een krachtige en unieke aanpak, die zichzelf keer op keer bewijst als de succesfactor. 

Doelgericht en interactief

“Het coaching traject dat ik samen met Annemieke heb doorlopen was een bijzonder avontuur. Doelgericht en interactief is een spiegel voorgehouden waarin mijn gedrag, zowel verbaal als non-verbaal, kon worden gekoppeld aan gebeurtenissen uit mijn leven. Annemieke is in staat geweest om een sfeer van vertrouwen te creëren waardoor ontdekkingen en confrontaties konden plaatsvinden. Het heeft mij bewuster gemaakt. Ik ben ervan overtuigd dat Annemieke met haar benadering zowel voor individuen als voor organisaties een grote toegevoegde waarde heeft.”

 

Ir John P. Batterarm
Eigenaar Mantracc-management trainingen en consultancy

Motiverende aanpak

“Via mijn werk kwam ik bij Annemieke terecht voor een intakegesprek en er was meteen een klik en voelde me direct op mijn gemak. Annemiek is erg professioneel en ook persoonlijk. In mijn sessies heeft ze diverse technieken toegepast, waaronder ook de zeer interessante video analyse. Haar manier van aanpak is erg motiverend en heeft bij mij veel teweeg gebracht. Al mijn doelen zijn behaald en ik denk nog vaak terug aan de waardevolle sessies. Ik heb en zou haar zeker aanraden voor een loopbaan of ander coaching traject.”

 

Mirja Ciere
Derivatives and Treasury Sales, NIBC Bank NV


Kijken naar je kwaliteiten

“Annemieke is een fijne, warme vrouw die je goed kan helpen bij loopbaan begeleiding. Door persoonlijk met mij aan de slag te gaan, heeft ze mij geholpen om de juiste keuzes te maken in mijn loopbaan. Met haar aanpak zie je feilloos waar het probleem ligt; ze leert en helpt je om daar mee om te gaan. Ook leert ze je kijken naar je eigen kwaliteiten en hoe je daarmee kan doorpakken. Ze heeft me dingen laten zien en voelen die ik zelf niet zag. Het heeft mij gebracht waar ik nu ben. Heel fijn.”

 

Danielle Verweij
Novartis Pharma

“Echte groei ontstaat door bewustwording”

face-value
Annemieke Meurs
Sbn Doormanlaan 35
2243 AK Wassenaar

telefoon: 06 - 21 86 71 43
e-mail: info@face-value.eu
Belt u gerust voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek.